Miért nincs még társam? Ez a kérdés fogalmazódik meg sokakban, akik már elmúltak 30 évesek. Intelligens, megbízható, kedves, segítőkész emberekről van szó, akik életre szóló társukat szeretnék megtalálni, házasságra és családra vágynak. Ha magadra ismertél ebben a leírásban, lehet, hogy ez a könyv neked szól.
Első lépésként átfogalmaztuk a téged foglalkoztató kérdést, most már így hangzik: „Mit tehetek azért, hogy megtaláljam a társamat?” A bibliai értékrend alapján, és a Te aktív közreműködéseddel fogalmazzuk meg a lehetséges válaszokat.
Nem kínálunk kész recepteket, hiszen nem ismerünk sem téged, sem a körülményeidet, de igyekszünk segíteni abban, hogy lezárhasd a múltat, és elindulhass a jövő felé.
Ez a könyv azoknak (is) készült, akik nem igazán szeretnek olvasni. Mivel rövid és lényegre törő, 2-3 óra alatt bárki el tudja olvasni. Azoknak a lelkipásztoroknak és ifjúsági vezetőknek is ajánljuk ezt az írást, akik a rájuk bízott fiataloknak szeretnének segíteni a társkeresés kérdéseiben.