Megrendelés lépései

Mivel a www.bolt.norbertho.hu weboldal nem minősül webáruháznak, ezért a webáruházaktól eltér a rendelés és a fizetés menete.

Töltse ki a Rendelési űrlapot ezen a linken, majd miután elküldte, visszajelzek egy levélben, összesítve a rendeléseit és a postaköltséget.

Fizetési feltételek

Hogyan történik egy fizetés?
A fizetés előre utalással vagy utánvét esetén készpénzzel történik. Lehetőség van személyes átvételre is, amikor szintén készpénzben lehet fizetni. A személyes átvétel csak Székesfehérváron lehetséges, ebben az esetben természetesen nincs postaköltség. Az átvétel pontos helyszínét levélben egyeztetjük.

Belföldi házhozszállítás

A megrendelt könyveket az alább felsorolt futárszolgálatok közül az Ön által megjelöltön keresztül fogom eljuttatni Önnek. A megrendeléseket a futárszolgálat munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot a futárszolgálatnak átadom, e-mail-ben értesítem Önt a részletekről. A házhoz szállítás díja a vásárolt könyvek értékétől függően:

Házhoz szállítás díja 2019. július 1-től:
Rendelési összeg: Magyar Posta MPL GLS futárszolgálat Express One Hungary Sprinter futárszolgálat
0-3.999 Ft-ig: 1019 Ft 1060 Ft   1039 Ft 1094 Ft
4.000- 6.999 Ft-ig: 819 Ft 860 Ft   839 Ft 894 Ft
7.000 Ft felett : 619 Ft 660 Ft   639 Ft 694 Ft

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Fontos: a futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén azonban értesítést hagynak, illetve a rendelésben megadott telefonszámon felveszik vásárlóinkkal a kapcsolatot, hogy egy konkrét időpontot megbeszéljenek. A kézbesítés napközben H-P: 8:00-17:00 óra között történik!

Záró rendelkezések

Jelen dokumentum tartalmazza az alkalmazott fizetési és szállítási feltételek időközi módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt és hatályosított szövegét (közzététel napja: 2019.12.12.). Fizetési és szállítási feltételekre vonatkozó rendelkezések azok visszavonásig és/vagy módosításáig hatályosak, a 2019.12.12. napjával közzétett dokumentum rendelkezéseit csak a hatálybalépését követően kötött szerződésekre kell alkalmazni.